ce gasiti la noi

avem genti, cercei, haine si esarfe de la catwork si de la befree.

brose si coliere de la agat art si vintage jewellery.

agende unicat de la dinu si creatii chotronette . zilele astea cat de curand o sa primim si de la burp lucruri nice si cu totul altfel.



mai avem si tablouri de la gabriela carp, obiecte unicat pictate manual, haine vintage si retro, invitatii si felicitari.

pe langa atatea frumuseti, avem si bunatati. cafea si ceai aromat, muzica buna si un loc cu totul altfel de stat la povesti si rasete.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Fara sa par misogin sau socipat, inainte sa intru in locatia respectiva, vreau sa va intreb pe blog, fiindca presupun ca e o alta axioma a vietii, aveti numai articole pentru fete/femei corect? Barbati ... 1 tricou, poate doua..., si de aici reiese intrebarea mea, noi barbati / baieti nu ne imbracam? Noi nu avem nevoie de haine? Sincer fix fenomenul asta ne transforma in niste ironii ale eprubetei, fiind judecati dupa imbracaminte si clasificati dupa tiparul acesta. Astept un raspuns.

andreea spunea...

mda. acum intr-adevar nu avem prea multe lucruri pentru barbati. cum aducem haine facute de ateliere mici si nu in serie, nu prea am gasit producatori de haine barbatesti.

stiu ca ai dreptate si o sa incercam sa lucram la asta. acum avem cateva camasi si ceva cravate dar cum adunam mai multe lucruri barbatesti postez categorie separata pe blog si poate atunci ne calci pragul.

intre timp, poti sa vii sa bei o cafea si sa ne spui ce anume ai vrea sa aducem in magazin pentru voi:)